luni, 29 august 2011

Paste cu carne tocata si broccoli

O reteta care se poate face cu orice fel de paste.Eu o fac doar cu penne pentru ca mie imi place foarte mult forma lor.

 1 ceapa
 1 catel de usturoi
600 gr carne tocata de vita
400 gr penne ( orice paste)
2 conserve de rosii decojite a 400 de gr cutia
cam 200 grame de broccoli (congelat)
100 gr de cascaval
1 lingura de bulion
1 lingura de boia dulce
sare 
piper
oregano (optional)

Tocam ceapa si usturoil si le calim  usor. Adaugam carnea tocata si o calim pana devine sfaramicioasa. Adaugam boiaua, bulionul si amestecam. Rosiile decojite le tocam marunt sau le pasam si le adaugam peste carne. Lasam sa fiarba sosul. Cand e aproape gata adaugam broccoli taiat in bucati mai mici.
Mai fierbem putin, saram, piperam.
Pastele fierte conform instructiunilor de pe pachet, scurse si trecute prin jet de apa rece, le amestecam cu sosul de carne. Ungem o forma cu  unt si asezam compozitia. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pentru gratinare.


    Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Fel de Fel | by TNB