1 ceapa
1 catel de usturoi
600 gr carne tocata de vita
400 gr penne ( orice paste)
2 conserve de rosii decojite a 400 de gr cutia
cam 200 grame de broccoli (congelat)
100 gr de cascaval
1 lingura de bulion
1 lingura de boia dulce
sare
piper
oregano (optional)
Tocam ceapa si usturoil si le calim usor. Adaugam carnea tocata si o calim pana devine sfaramicioasa. Adaugam boiaua, bulionul si amestecam. Rosiile decojite le tocam marunt sau le pasam si le adaugam peste carne. Lasam sa fiarba sosul. Cand e aproape gata adaugam broccoli taiat in bucati mai mici.
Mai fierbem putin, saram, piperam.
Pastele fierte conform instructiunilor de pe pachet, scurse si trecute prin jet de apa rece, le amestecam cu sosul de carne. Ungem o forma cu unt si asezam compozitia. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu