6 oua
1 jumatate de kg de zahar( nu va speriati, ca nu ies dulci)
250 ml de ulei
1 pliculet de amoniu pentru prajituri
50 ml de lapte
3 pliculete de zahar vanilat
Faina cat cuprinde, dar coca trebuie sa fie mai moale.
Se bate zaharul impreuna cu ouale pana se face spuma. Se adauga cate putin uleiul amestecand in continuare, se adauga amoniacul stins in cei 50 ml de lapte, zaharul vanilat si faina. Se framanta o coca mai moale, se intinde si se taie diverse forme. Cand se racesc prajiturelele se intaresc, dar intr-o zi, doua se fragezesc si sunt bune, bune!
Spor la inimioare, iepurasi si ce forme mai aveti!
1 comentarii:
Hehehe, multumesc pentru reteta. Desteapta idee ai avut s-o trimiti la tanti Mita. :)) Asta sigur se executa in curand, n-am mai mancat piscoturi din astea de peste 20 de ani.
Trimiteți un comentariu